Otkrivamo značenje teksta nove pesme Halsey, „Ego“

“Mislim da treba da pokušam da ubijem svoj ego / Jer ako to ne učinim, možda će moj ego ubiti mene.”

Halsey živi život kao velika varalica, odnosno „The Great Impersonator“ što je naziv njenog novog albuma, i o tome peva u svom novom singlu „Ego“, koji je pop-punk pesma o unutrašnjim borbama koje je dugo skrivala.

“Ego” ima isti ton kao i prethodni singlovi, „The End“ i „Lucky“, detaljno opisujući kako je Halsey dve godine skrivala lupus i retki poremećaj T-limfocita od javnosti. U uvodu pesme, pevačica i glumica fokusira se na to kako se oseća bolesno iz dana u dan: “Zaglavljna sam u svakodnevnici / Uvezna nevidljivim koncem / Hodajući po ivici oštrice / I budim se umorna, mislim da je bolje da sam mrtva.”

Na kraju prvog dela pesme, Halsey razmišlja o tome kako je prikrivala svoju bolest: “Koga zavaravam? / Daleko sam gore nego što priznajem.”

Međutim, njeno zdravlje nije jedina stvar s kojom se Halsey suočava u ovoj pesmi. Pevačica takođe izražava nelagodnost prema slavi, priznajući da se plaši da bi sve što je postigla moglo biti oduzeto u trenutku ako ne pruži srećno lice.

“Još sam malo dete koje ne može da stekne prijatelje / Želim da budem pozvana, ali neću prisustvovati / Imam košmare da bi moja karijera mogla da se završi / Jer pogrešim kada treba da se pretvaram.”

Kao što je prikazano u muzičkom video spotu inspiriranom filmom „Gospodin i gospođa Smit“, suština pesme je unutrašnja borba Halsey sa samom sobom.

“Mislim da treba da pokušam da ubijem svoj ego / Jer ako to ne učinim, možda će moj ego ubiti mene.”

Pesma se završava sumornim priznanje: “Zaista nisam toliko srećna što sam ja.” Ova depresivna mantra čini se da nagoveštava ono što je u srži naziva „The Great Impersonator„, kao što se naslov albuma aludira na maske koje nosimo kako bismo sakrili svoju bol. Album će biti objavljen 25. oktobra.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.