Jennie najavila solo karijeru, potpisala važan ugovor, stiže i prvi singl

Ona je otkrila da je potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Columbia Records kao solo umetnica, a da će njena sledeća pesma biti objavljena u oktobru.

Jennie iz BLACKPINK sprema se da se predstavi solo bez ostatka k-pop sastava.

Otkako su K-pop superzvezda i ostatak BLACKPINK-a napustili YG Entertainment kako bi se posvetili solo karijerama krajem 2023. godine, oči javnosti su uprte u ove 4 umetnice i iščekuju njihove solo debije. Sada je uzbuđenje dostiglo sasvim novi nivo, jer je Jennie objavila veliku muzičku saradnju – i novu pesmu koja dolazi uskoro.

Ona je otkrila da je potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Columbia Records kao solo umetnica, a da će njena sledeća pesma biti objavljena u oktobru.

Ovaj ugovor je sklopljen putem Jenniene kompanije Odd Atelier, koju je osnovala ubrzo nakon što je napustila YG u potrazi za solo glasom (ona i ostatak BLACKPINK-a još uvek su pod ugovorom sa YG za grupne aktivnosti).

Ovo neće biti prvi put da Jennie objavi muziku kao individualna umetnica, ali predstavlja značajnu promenu u njenoj karijeri. Godine 2018. o na je objavila svoj prvi solo singl pod nazivom “Solo”.

Zatim je 2023. izdala još dva projekta nezavisno od BLACKPINK-a: njen singl “You & Me” i kolaboraciju “One of the Girls” sa svojim kolegama iz serije „Idol“, The Weekndom i Lily-Rose Depp. Takođe je bila deo albuma bivšeg člana BROCKHAMPTON-a, Matt Champion-a, na pesmi “Slow Motion”.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.