Mogući povratak Evan Petersa i Sarah Paulson u 13. sezonu „Američke horor priče“

Iako se još uvek ništa zvanično ne zna, Ryan Murphy je nedavno nagovestio da bi Evan Peters i Sarah Paulson mogli ponovo da se vrate u kultnu seriju.

Mogući povratak Evan Petersa i Sarah Paulson u 13. sezonu „Američke horor priče“

Iako se još uvek ništa zvanično ne zna, Ryan Murphy je nedavno nagovestio da bi Evan Peters i Sarah Paulson mogli ponovo da se vrate u kultnu seriju.
sarah paulson evan peters

Ryan Murphy je izazvao lavinu spekulacija među fanovima „Američke horor priče“ (AHS) kada je potencijalno najavio povratak omiljenih glumaca, Evana Petersa i Sarah Paulson, u novu, 13. sezonu.

Vest dolazi u trenutku kada se serija priprema za povratak na male ekrane 2025. godine nakon pauze zbog nekoliko štrajkova.

Poslednja sezona u kojoj smo gledali ovaj glumački duo, bila je „AHS: Double Feature“ iz 2021. godine. Peters se pojavio samo u prvoj polovini sezone, dok je Paulson igrala u oba dela. Njihova odsutnost iz serije ostavila je brojne obožavatelje željne dobre glume.

U razgovoru sa časopisom „The Hollywood Reporter“, Murphy je otkrio da je u nedavnom razgovoru sa Sarah i Evanom govorio o novoj sezoni i da bi moglo biti iznenađenja, koja će se možda desiti „brže nego što mislite.“

Iako se fanovi nadaju da će ih videti kao glumačku postavu, postoji mogućnost da se njihovo učešće fokusira na produkcijske ili kreativne uloge. Paulson je već igrala u nekoliko epizoda, a oboje su bili uključeni i u produkcijske aspekte prethodnih sezona.

Na pitanje da li će se vratiti kao neki od svojih starih likova, ili će igrati novi, nemamo odgovor, ali obožavatelji sanjaju o povratku ikoničnih uloga koje su ovi talentovani glumci igrali.

Mnogi se sećaju impresivnih uloga koje su popriličan deo njihove karijere. Peters, sa svojom sposobnošću da iznese mračne i kompleksne likove, često je bio centralna figura serije. Paulson je, s druge strane, blistala u raznolikim ulogama, donoseći emocije i dubinu svojima likovima. Njihov zajednički nastup u seriji bio je od suštinskog značaja za uspeh „AHS“, i njihova odsutnost tokom poslednjih sezonama stvorila je vakuum koji su obožavatelji željni ispuniti.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.