Taylor Swift najavila spektakularnu knjigu uz Eras turneju

Taylor Swift najavila spektakularnu knjigu uz Eras turneju

taylor swift

Taylor Swift je ponovo oduševila svoje fanove, objavivši da će izbaciti zvaničnu knjigu posvećenu njenoj Eras Tour. Ova impresivna knjiga sadrži čak 250 stranica i više od 500 neverovatnih fotografija, uključujući i one iza kulisa, kao i lične poruke od same Taylor.

Cene i gde je nabaviti

Zvanična knjiga Eras Tour biće dostupna isključivo u američkom Targetu po ceni od 39.99 dolara. Uslovi prodaje podrazumevaju da će knjiga biti dostupna od 29. novembra, što se poklapa sa Crnim petkom. Takođe će biti moguće naručiti knjigu online na Targetovoj web stranici od 30. novembra.

Za međunarodne obožavaoce, informacije o dostupnosti knjige u Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji, Novom Zelandu i drugim delovima sveta još uvek nisu poznate.

Knjiga puna tajni

Ova knjiga, osim izvanrednih fotografija, sadrži i zanimljive skice scena, ilustracije kostima koje je nosila tokom turneje, kao i njene lične refleksije i uspomene na svaki koncert. „Ova turneja je bila najdivnije iskustvo i želela sam da obeležim uspomene koje smo zajednički stvorili na poseban način,“ rekla je Taylor na društvenim mrežama.

Dodatne poslastice za obožavaoce

Pored knjige, Taylor najavljuje i izdanje albuma „The Tortured Poets Department: The Anthology“ koje će biti dostupno takođe u Targetu. Vinyl verzija će koštati 59.99 dolara, dok će CD biti dostupan po ceni od 17.99 dolara.

Taylor Swift započinje završni deo svoje rekordne Eras Tour 18. oktobra u Majamiju, i ova knjiga predstavlja savršen način da obožavaoci zabeleže uspomene iz nezaboravnih trenutaka turneje.

Pripremite se, jer ova knjiga će sigurno postati jedan od najtraženijih komada merch-a među Swiftijevima!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.