Jennifer Morrison više neće glumiti u ‘Once Upon a Time’

Jennifer Morrison više neće glumiti u ‘Once Upon a Time’

(foto: ABC)
(foto: ABC)

Kako nam je ostala samo jedna epizoda do kraja šeste sezone popularne serije Once Upon a Time, svi se pitamo šta će se desiti sa našim omiljenim likovima i oko čega će se vrteti radnja u narednoj sezoni. Ali na razočarenje svih fanova, glavna glumica Jennifer Morrison, koja je igrala Emmu Swan, se neće vratiti sledeće godine.

Ovu vest je potvrdila sama glumica na Instagramu.

“Kako se približava kraj Once Upon a Time, trebalo je da donesem tešku odluku. ABC, Eddy Kitsis i Adam Horwitz su me velikodušno pozvali da i naredne sezone budem redovan glumac. Nakon dugog razmišljanja, odlučila sam da je vreme da nastavim dalje. Emma Swan je jedan od mojih omiljenih likova koje sam ikada igrala. Ovih 6 godina sa Once Upon a Time su mi promenili život na najlepši mogući način. Iznenađena sam ljubavlju koju smo dobili od Oncer fanova. Počastvovana sam što sam bila deo ovakve serije“, izjavila je Jennifer.

Međutim, ne tugujte previše, jer to ne znači da više nikada nećemo videti Emmu.

“Ako ABC odluči da nastavi sa sedmom sezonom, već sam se dogovorila sa njima da se pojavim u jednoj epizodi. Osim toga, definitivno ću nastaviti da gledam seriju“, kaže glumica.

(foto: ABC)

Budućnost ove serije je još uvek neizvesna. Osim Jennifer, spektakuliše se da će seriju napustiti i Lana Parrilla (Zla kraljica), Robert Carlyle (Mr. Gold) i Colin O’Donghue (Kapetan Kuka), ali još uvek nismo dobili zvaničnu potvrdu.

“Ono što možemo da napomenemo jeste da će ova sezona zaokružiti čitavu priču. Niko neće ostati nezadovoljan niti sa još dodatnih nedoumica. Međutim, iako će nas neki glavni likovi napustiti, to ne znači da ih više nikada nećemo videti. Iako će dosadašnja radnja biti kompletirana, uvek postoji prostor za kreiranje novih priča koje bi uključile i njih’‘, rekli su Adam Horowitz i Edward Kitsis, kreaotiri serije.

Kruže glasine i da će Kapetan Kuka napustiti seriju zajedno sa Emmom (foto: ABC)

Sada nam preostaje samo da saznamo da li će naredne sezone uopšte biti, da li ćemo se oprostiti od još nekog glavnog lika i naravno kako će se završiti ova šesta sezona, tj. ko će pobediti u finalnoj bici.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.