in

Ariana Grande, Victoria Justice i Daniella Monet obeležile desetogodišnjicu serije ‘Victorious’

i njene koleginice iz serije Victorious, i Daniella Monet, obeležile su juče na društvenim mrežama deset godina od početka serije.

Proslava je započela Daniella, koja je u seriji igrala Trinu Vegu, okačivši fotku cele ekipe koja proslavlja Božić u pižamama.

„Ovo je poslednji put da smo svi bili zajedno… nedostajete mi, ekipo,“ napisala je uz spisak stvari koje joj nedostaju, nakon čega se oglasila Ari.

„Deset godina serije Victorious… samo hoću da kažem koliko sam zahvalna što sam bila deo ove serije, zahvalna sam na svim ovim godinama,“ napisala je pevačica, uz seriju fotografija ekipe iz serije.

„Ne postoji bolji način na koji sam mogla da provedem tinejdžerske godine, od ove grupe zabavnih talentovanih ljudi. Uživala sam igrajući Cat Valetnine… nedostaje mi kad smo upadali u nevolje u učinici i kad smo se smejali kad nije trebalo da budemo na snimanju… čak mi nedostaje i da se budim sa crvenom farbom po jastuku! Hvala ti Daniela i hvala celoj ekipi na posebnim godinama u mom životu. Srećna godišnjica,“ dodala je Ariana.

Na poslednu se oglasila i Victoria Justice, koja je igrala naslovnu ulogu u seriji.

„Ova serija mi je promenila život i zahvalna sam što sam iskustvo delila sa grupom sjajnih, neverovatno talentovanih ljudi. I dan danas se rado sećam svih uspomena i ceniću ih zauvek,“ napisala je.