in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN

BTS organizuje koncert kome ćete moći svi da prisustvujete – onlajn

Korejska pop senzacija  najavila je da će narednog meseca održati koncert kome će moći da prisustvuje ceo svet – uživo.

Ovo je samo još jedan u nizu projekata kojim sedmorka pokušava da se poveže sa fanovima širom sveta u doba korona virusa.

BTS je otkrio da će koncert “Bang Bang Con The Live” održati 14. juna u 6 popodne po korejskom vremenu – što je 11 časova ujutru po našem vremenu.

Akcije koje momci imaju na internetu, od proglašenja pandemije korona virusa, već su naišle na odličan odziv fanova.

Pre nekoliko nedelja, njihovi stari koncerti i neemitovani snimci strimovani su tokom čitavog vikenda. Ovaj koncertni vikend pogledan je preko 50,6 miliona puta, a u jednom trenutku ga je gledano čak 2,24 miliona gledalaca.

Zbog globalne pandemije virusa covid-19, BTS je morao da odloži čitavu turneju, Map of the Soul, koja je trebalo da počne 25. aprila.

U saopštenju za Billboard, menadžent je rekao da je nemoguće održati turneju u ovom trenutku, zbog toga što su članovi tima iz čitavog sveta.

„Dok se stanje u određenim zemljama, regionima i gradovima, uključujući Koreju, popravlja, teško je doneti odluku da počnemo turneju imajući u vidu nedavna događanja,“ stoji u saopštenju.

„Zbog prirode koncerata BTS-a, fanovi su prinuđeni da putuju bez obzira na to gde se održavaju nastupi, pa je teško nastaviti turneju sa striktnim zabranama koje se odnose na putovanja preko granica. U ovom trenutku nije moguće predvideti kada ćemo moći da održimo prvi koncert,“ navodi se dalje.

„Zbog toga smo doneli tešku odluku da suspendujemo prethodno najavljen raspored turneje i razvijemo novi,“ kažu iz Big Hita.

„Odluka da pomerimo turneju doneta je zbog zdravlja i sigurnosti naših umetnika i fanova. Nastavićemo da vas obaveštavamo o svim daljim promenama,“ rekli su tada.

Iako turneje neće biti ove godine, dobra stvar je da BTS vredno radi na novom albumu, što je RM potvrdio u jednom od uživo uključenja.

„Kao što su mnogi od vas već pretpostavili, izdaćemo još jedan album. Počeli smo da se pripremamo za to. Sa vama ćemo deliti proces pripreme. Nismo još ništa odlučili, već smo samo pričali o tome… da ćemo stvarati nešto novo,“ objasnio je.

„Ne znamo kada će album biti objavljen. Siguran sam da će biti trenutaka koje nećemo želeti da vam pokažemo jer proces snimanja albuma nije uvek lep, ali daćemo sve od sebe, iako ne znamo krajnji rezultat,“ dodao je