in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL WINWIN CryCry

Stigla je nova superherojska serija Zvezdana devojka: evo o čemu se radi

Nova DC serija Zvezdana devojka (Stargirl) premijerno je emitovana u Sjedinjenim Američkim Državama juče, a prva epizoda već sada je dostupna za gledanje svuda u svetu – ali i Srbiji, na striming servisu HBO GO.

O čemu se radi u seriji Zvezdana devojka?

Nova superherojska serija iz univerzuma DC prati srednjoškolku Courtney Whitmore, koja se seli u Blu Veli, u Nebraski, nakon što se njena majka preuda za Peta Dugana.

Ona ubrzo inspiriše grupu mladih heroja da zaustave zlikovce iz prošlosti. Ova akciona dramska serija o superherojima predstavlja adaptaciju istoimenog stripa iz 1999. godine i priče o prvom timu superheroja, Ligi pravde Amerike.

Ko glumi u seriji Zvezdana devojka?

Glavnu, ulogu Zvezdane devojke, u seriji igra . Igraju i Luke Wilson (Pat Dugan), Amy Smart (Barbara Whitmore) Yvette Monreal (Yolanda Montez) i plejada mladih, još uvek neafirmisanih glumaca.

Koliko epizoda ima Zvezdana devojka?

Prva sezona imaće 13 epizoda. Nove epizode stižu svakog utorka na striming servis HBO GO u Srbiji i regionu.

Kako da gledam seriju Zvezdana devojka sa prevodom?

Premijera serije bila je 18. maja 2020. na američkom striming servisu DC Universe, dok je dan kasnije emitovana na televiziji CW. U Srbiji i regionu, serija je dostupna za striming istovremeno kada i SAD, sa prevodom, na HBO GO.

Pogledajte trejler za seriju Zvezdana devojka.