in

LOVE!LOVE!

Evo kako smo se proveli na Balkan Tube festu

Preko 150 Youtube zvezda i 5.000 posetilaca na jubilarnom 5. Balkan Tube Festu

Foto Luka Đuđa Vladisavljevic
Foto Luka Đuđa Vladisavljevic

Ovog vikenda Beograd je igrao u ritmu Balkan Tube Festa, gde je kroz Kombank Dvoranu tokom 28. i 29. septembra prošlo 5.000 posetilaca, kako bi se družili sa najvećim zvezdama regionalne Youtube scene.

Preko 150 jutjubera, među kojima su bili Baka Prase, Čoda, Kovalska, Dule PC Axe, Anna Lazarević, Cile ST, Lea Stanković, Andrija Jo, Dženi Martin, Najbolji ortaci, Ruža Rupić, Nađa Stanojević, Anastasija Grujić, Sara Stanković, Joomboos i mnogi drugi, dva dana je igralo, pevalo, razgovaralo i fotografisalo se sa svojim fanovima, a vrhunac dvodnevne žurke bio je višesatni mts koncert, tokom kog je publika sve pesme pevala uglas sa svojim omiljenim zvezdama.

Foto Luka Đuđa Vladisavljevic

Pored sjajne zabave, najmlađi posetioci, ali i njihovi roditelji, prisustvovali su edukativnim predavanjima o bezbednosti u saobraćaju, kao i bezbednosti na internetu, vršnjačkom nasilju i toleranciji, a mnogi su otišli kući i sa vrednim nagradama.

Konačan utisak i učesnika i posetilaca jeste da se definitivno vraćaju na sledeći – gde god i kad god se bude održavao, a organizatori obećavaju da će se uskoro znati i detalji narednog druženja.