in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

K-pop zvezda Sulli pronađena mrtva u svom domu

pevačica bivša članica grupe pronađena je mrtva u svom domu u Seongnamu. Imala je 25 godina.

Policija veruje da je u pitanju samoubistvo, ali i dalje nema zvaničnih informacija. Novine The Korea Herald izveštavaju da je Sulli, čije je pravo ime Choi Jin-ri pronašao menadžer. On je bio zabrinut nakon telefonskog poziva, koji su imali u nedelju uveče.

„Choi je živela sama u domu. Za sada sve ukazuje na to da je sama sebi oduzela život, ali istražujemo i druge mogućnosti,“ rekao je policijski zvaničnik.

Sulli je postala poznata nakon uloge u dramskoj seriji Ballad of Seodong, snimljenoj 2005. godine. Četiri godine kasnije, postala je članica grupe f(x), koju je sastavila agencija SM entertainment.

Godine 2014. rešila je da ode na pauzu od posla, zbog stomačnih bolova izazvanih stresom. Agencija je za ovo optužila maltertiranje koje je pevačica doživela na internetu.

„Mentalno je obolela zbog malicioznih i lažnih glasina koje se šire o njoj. Sulli je zahtevala pauzu od svih aktivnosti. Nakon razmišljanja, agencija je odlučila da joj to dozvoli, kako bismo poštovali njene želje i zaštitili je,“ rečeno je tada.

Sulli je grupu napustila godinu dana kasnije i od tada izdaje pesme sama. U junu ove godine objavila je singl Goblin.

Sully je u junu bila i voditeljka emisije u kojoj su poznati odgovarali na komentare pune mržnje, koje dobijaju na internetu. Na glasine da se drogira, odgovorila je: „Ne kršim ni jedan zakon.“

Mnogima na internetu smetalo je što ne nosi brushtalter, zbog čega je takođe bila meta. „To je zbog toga što se tako osećam prijatno… bez brushaltera sam lepša i prirodnija,“ rekla je.

Pre smrti, Sulli je bila izložena negativnim komentarima, posebno na instagramu, gde je prati preko 6 miliona ljudi. Ipak, fanovi joj danas odaju počast.

„Saučešće Sullinoj porodici i prijateljima. Nadam se da će naš anđeo počitavi u miru. Nikada nećeš biti zaboravljena,“ jedan je od komentara.

„Ti si samo nađeo kkoji je želeo da se vrati kući. Nadam se da više ne osećaš bol već samo sreću. Volimo te.“

https://twitter.com/worthlessgays/status/1183675142871764992