in ,

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN

Maluma: ‘To je dobra ideja. Želim pesmu sa BTS-om’

Iako imena i ne viđamo često u medijima, njihovi hitovi su prošle godine dominirali muzičkom scenom. Upravo zbog toga ne možemo ni da zamislimo kakvu bi pometnju stvorili kada bi udružili svoje snage i napravili veliki sudar latino i k-pop sveta. A ako pitate Malumu, to takvog fenomena možda i dođe jednog dana.

Naime, latino princ je nedavno održao mali intervjuu za Billboard, kada su ga pitali da je čuo i da li sluša muziku najpopularnije grupe na svetu. Maluma je otkrio da sluša njihovu muziku, ali i da bi rado sarađivao sa njima

Voleo bih da sarađujem sa njima. Kada je u pitanju muzički svet, on je jako mali zbog društvenih mreža. Lako možeš da slušaš muziku iz svih krajeva sveta. Voleo bih to da uradim. Imam otvoren um kada je stvaranje muzike u pitanu. Volim da pravim romantičnu muziku, volim da pravim salsa muziku, reggeton, hip-hop, R&B, pa čak i pop. Tako da… To je sjajna ideja. Uradio bih to.

Maluma je već sarađivao sa popularnim grupama, kada je snimio remix sa Little Mixom, ali njegova saradnja sa BTS-om bi privukla mnogo veću pažnju javnosti.

Ne znamo za vas, ali mi želimo da čujemo tu saradnju što pre.