in

Pogledajte trejler: Maluma izbacuje dokumenatrac na YouTubu

Iako se tek nedavno pojavio na nebu poznatih muzičkih zvezda, je ostvario velike uspehe u svojoj karijeri, koje su impresionirale brojne starije kolege, zbog čega je imao tu čast da sarađuje sa nekim od najvećih muzičkih zvezda današnjice, uključujući i Madonnu sa kojom je prošlog vikenda održao nezaboravan nastup na Billboard Music Awardsu.

Zbog ovog neverovatnog uspeha, YouTube je izrazio želju da snimi dokumentarac o njemu, pa ćemo MALUMA: Lo Que Era, Lo Que Soy, Lo Que Seré, premijerno odgledati 5. juna na ovoj platformi.

U ovom ostvarenju imaćemo priliku da vidimo njegov puta od detinjstva u Medellini, u Kolumbiji, preko fudbalske karijere pa sve do uspeha na globalnoj muzičkoj sceni.

„Žrtvovao sam sve, moju porodicu i moje prijatelje. To je cena koju sam platio da bih postao ono što sam danas“, govori mladi pevač u objavljenom prvom trejleru.

YouTube dokumentarac o Malumi će trajati 90 minuta, režiju potpisuje Jessy Terrero. A dok ga zvanično ne objave na YouTubu, pogledajte prvi trejler: