in

WINWIN CryCry

Ruby Rose više ne glumi Betvumen: evo zbog čega

Kao grom iz vedra neba pogodila nas je informacija da  napušta seriju Betvumen, u kojoj je igrala glavnu ulogu!

Iako je serija dobro prošla i obnovljena je za drugu sezonu, glumica je saopštila da je donela „tešku odluku“ da ne glumi u drugoj sezonu.

„Ovo nije bila odluka koju sam donela lako zbog toga što imam nogo poštovanja sa ekipu sa kojom sam radila, kako u Vankuveru, tako i u Los Anđelesu. Hvala svima koji su učinili da prva sezona bude uspešna – iskreno sam vam zahvalna,“ rekla je između ostalog u saopštenju.

Ruby je, inače, ovom ulogom ušla u istoriju kao prva LGBTQ glumica koja igra glavnu ulogu u seriji o superherojima. Iz kompanije Warner Bros poručili su da će i nova glumica biti iz LGBTQ zajednice.

Ipak, kako piše TV Line, odluka Rose da napusti seriju nije bila jednostrana.

„Više je bilo kao raskid. Ona nije bila srećna što snima seriju, pa joj zbog toga nije bilo zabavno. Zbog toga su svi zajedno odlučili da je un najboljem interesu da se raziđu,“ priča izvor.

Insajder priča da se glumici nije dopalo što mora da provede mnogo sati na snimanju serije, s obzirom na to da igra glavnu ulogu, a nije se privikla ni na život u Vankuveru, gde se serija snimala.

Premijera druge sezone serije Betvumen očekuje se početkom 2021. godine. Prva sezona u Srbiji i regionu dostupna je na HBO GO.