in

LOVE!LOVE! WINWIN

Srpski fanovi Taylor Swift snimili video i poslali poruku #OstaniKodKuće

I sami znate da je u doba pandemije korone najbitnije da ostanemo kod kuće i ostanemo jedinstveni – a na to nas poziva i srpski fan klub .

Srpski Swiftiji, koji su na instagramu na adresi @tswifrs pre izvesnog vremena su pokrenuli zanimljivu kampanju pod nazivom „All you have to do is stay home“, gde su pozvali fanove iz zemlje i regiona da se snime kako igraju i pevaju uz pesmu Taylor, All You Had to Do Was Stay.

Video je sada montiran i objavljen na zvaničnom YouTube kanalu i možete ga pogledati u nastavku.

No, tu nije kraj ove priče: S obzirom na to da je Taylor poznata kao neko ko često komunicira sa fanovima putem društvenih mreža, postoji mogućnost da primeti ovaj video, s obzirom da ona prati rad srpskih fanova na društvenoj mreži Tumblr.

Uz sve to, Swift je angažovana na humanitarnom planu tokom pandemije korone: na samom početku, iznenadila je nekolicinu fanova tako što ime je putem PayPala poslala novac za potrepštine.

Pre manje od nedelju dana učinila je još jedno dobro delo: maloj muzičkoj radnji u Nešvilu je uplatila novac za plate za zaposlene, a pokrila im je i zdravstveno osiguranje za naredna tri meseca.